Tudose, atac la adresa FMI: Le punem la dispoziție cifrele ca să nu mai greșească prognozele

| 05 sep, 11:57

Premierul Mihai Tudose a avut marți cu întrevederi cu reprezentanți ai Fondului Monetar Internațional și a Băncii Mondiale. Discuțiile s-au bazat pe cifrele economice ale României și rapoartele privind prognozele ecomice ale celor două instituții.

Șeful executivului a lansat cu această ocazie un atac la adresa FMI-ului reproșându-le că ultimele două previziuni de final de an efectuate pentru România au fost greșite și invidându-i să consulte cifrele de la Ministerul Finanțelor.

 

"Am chemat la discuții Fondul Monetar Internațional, tot nu pentru a lua bani cum am înțeles că a început să se audă, ci pentru a vorbi cu domniile lor împreună cu ministrul de Finanțe, ca să facă o vizită la Ministerul de Finanțe să vadă exact cifrele pentru că domniile lor în octombrie fac previziune de sfârșit de an a României. Dat fiind faptul că ultimele două le-au cam greșit, România nu a funcționat așa cum a spus FMI-ul ci un pic mai bine, ca să nu mai apară și a treia greșeală, care chiar ar putea fi interpretată, le-am oferit suportul cifrelor oficiale ale României ca să se bazeze pe ele", a afirmat premierul.

Tag-uri: mihai tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ