Premierul Victor Ponta efectuează marţi o vizită la Strasbourg unde se va întâlni cu înalţi europeni

| 28 apr, 09:11

Premierul Victor Ponta efectuează marţi o vizită de lucru la Strasbourg pentru o serie de întrevederi cu înalţi oficiali europeni, informează un comunicat de presă al Executivului, transmite Agerpres.

Prim-ministrul se va întâlni cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vicepreşedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen, şi comisarii europeni Vera Jourova şi Margrethe Vestager.

"Prim-ministrul va prezenta, în discuţiile cu oficialii europeni, evoluţiile în plan economic şi măsurile recente adoptate de Guvernul României în domeniul economic şi social şi va avea totodată un schimb de vederi pe teme de actualitate de pe agenda europeană, cu accent pe Planul de Investiţii Juncker, Uniunea Economică şi Monetară, Uniunea Energetică şi situaţia din vecinătatea estică, în perspectiva Summit-ului de la Riga din mai 2015", anunţă Guvernul.

Sursa citată mai precizează că Victor Ponta va prezenta de asemenea progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare şi va aborda "aspecte privind ajutorul de stat în cadrul programului de asistenţă al Comisiei Europene pentru România".

La Strasbourg, prim-ministrul va avea întrevederi şi cu membri ai Parlamentului European.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 apr, 09:26
Palada Pufosul
Deputatul Sebastian Ghiţă şi cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, se află marţi dimineaţa la sediul DNA Ploieşti, unde urmează să se aducă la cunoştinţă faptul că li se pune sechestru pe o parte a averii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ