Premii de 250.000 de lei la loteria fiscală

| 13 sep, 12:05

Ministerul Finanţelor Publice a primit patru cereri de revendicare a premiilor la extragerea Loteriei bonurilor fiscale din luna iunie. Dacă numărul bonurilor nu creşte, fiecare câştigător va primi 250.000 de lei impozabili.

La extragere au fost desemnate câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 1 iunie, având valoarea de 509 lei, informează un comunicat de presă al MFP. Valoarea unui premiu, dacă rămân doar cele patru revendicate până acum, urmare a împărţirii fondului lunar de premiere, în cuantum de 1.000.000 lei, la numărul total al bonurilor fiscale câştigătoare revendicate în termenul legal de 30 de zile de la data extragerii, este astfel de 250.000 lei, venit care se impozitează cu o cota de 16%.

Lista cu cele patru bonuri câştigătoare se poate consulta AICI.

Ministerul Finanţelor Publice va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu în data de 17 octombrie 2015, după verificarea prealabila de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală, a autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor.

Duminică, 20 septembrie , va fi organizată extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 - 31 august 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară va fi 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

De asemenea, Ministerul Finanţelor Publice anunţă că va organiza în luna decembrie 2015 o extragere ocazională cu prilejul sărbătorilor de iarnă, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie - 31 noiembrie 2015.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ