Presa britanică: Românca rănită în atacul terorist de pe podul Westminster a decedat

| 07 apr, 10:26

Femeia de origine română care a fost rănită în atacul de la 22 martie de pe podul Westminster din Londra a murit, a anunţat astăzi poliţia britanică.

Anterior, agenţia Reuters a transmis că o femeie care a fost rănită în atacul de la 22 martie de pe podul Westminster din Londra a încetat din viaţă. Femeia devine a cincea victimă a atacului din 22 martie când Khalid Massoud a intrat cu maşina în mulţimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un poliţist. Massoud a fost împuşcat mortal de către forţele de ordine lângă parlamentul britanic, aminteşte BBC.

Publicaţia The Sun anunţă că o femeie în vârstă de 31 de ani, despre care se crede că este românca Andreea Cristea, rănită în atacul de pe podul Westminster, a murit la spital, după ce joi a fost deconectată de la aparatele care o menţineau în viaţă.

Românca rănită era în vacanţă la Londra împreună cu iubitul ei, care avea de gând să o ceară de soţie. În momentul atacului, cei doi se aflau pe Westminster Bridge. Tânăra a fost lovită în plin cu maşina de terorist şi a fost aruncată în Tamisa. Un echipaj al autorităţii portuare a scos-o din apă.

La finalul lunii martie, presa relata că starea de sănătate a româncei rănite în atacul terorist de la Londra s-ar putea ameliora în perioada următoare. Plămânii ei au început să se vindece, anunţa postul de televiziune BBC. Tânăra nu îşi recăpătase cunoştinţa, dar starea ei era stabilă, după ce a suferit o intervenţie pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge.

Iniţial, 12 persoane au fost arestate în cazul atacului de la Londra, dar doar trei au rămas în custodia poliţiei.

Presa de la Londra a menţionat că autorul atacului a folosit aplicaţia de mesaje instant WhatsApp cu doar două minute înainte să intre cu maşina în mulţime. Este motivul pentru care oficialii britanici cer acum ca serviciile secrete să poată intercepta şi conversaţiile purtate prin astfel de programe, dacă au suspiciuni că e vorba despre comiterea unei infracţiuni.

Tag-uri: atac terorist, Londra
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ