Presa se PRĂBUŞEŞTE! Câte ziare se mai vând în România

| 08 mar, 15:35

Prăbuşirea presei tipărite continuă. Doar un ziar din România mai vinde peste 100.000 de exemplare pe apariție. Vânzările publicațiilor cotidiene au înregistrat scăderi pe toate linia, potrivit celor mai recente date publicate de Biroul Român de Audit Transmedia.

Conform Pagina de Media, tabloidul Click! este cel mai vândut ziar din România, înregistrând vânzări medii de 110.800 de exemplare pe apariție în perioada octombrie – decembrie 2014. Un alt tabloid, Libertatea, este pe locul al doilea, cu o medie de 64.868 de exemplare. În comparaţie cu perioada similară din 2013, ambele ziare au pierdut câte 14.000 de exemplare.

Gazeta sporturilor a avut o scădere moderată de la un trimestru la altul. Astfel, dacă în octombrie – decembrie 2013 ziarul vindea, în medie, 28.100 de exemplare, în ultimul trimestru al lui 2014, publicația de sport vindea 27.180.

Ziarul Lumina, publicația Patriarhiei Române, vinde 21.767 exemplare!

Evenimentul zilei este cel mai vândut ziar de calitate, cu o medie de vânzări de aproape 13.000 pe ediție. România liberă și Adevărul au vândut fiecare câte 10.000 de exemplare pe apariție. Interesant este că aceste trei ziare quality, nu vând împreună 50.000 de exemplare pe zi!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 22:41
miha
LUCRU DOMICILIU
Cautam operatori calculator pentru publicitate anunturi , ,persoane serioase, care sa aiba vointa si rabdare Nu este necesara experienta instruire gratuita oferita sub forma de 12 lectii zilnice prin email,program part time sau full time de acasa dupa preferinta,cistig nelimitat!Acest proiect ofera incheierea unui contract legal care sa va ofere siguranta dorita! INFO la [email protected]
08 mar, 18:34
Andrei Talianu
prabusirea presei tiparite
Mizerabilitatea propagandei basiste din ultimii zece ani i-a umplut de scirba pe romani, dupa cum se vede. Este un deznodamint logic si asteptat al mizeriei impuse de dictatura dementului alcoolic si al bandei basistilor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ