Preşedinte PP-DD: Cu ajutorul OTV vom obţine 20% la eurparlamentare

| 25 sep, 2013

Preşedintele PP-DD, Simona Man, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, că speră ca televiziunea lui Dan Diaconescu, OTV, să se redeschidă în curând, pentru a ajuta partidul să obţină la alegerile europarlamentare de anul viitor un scor de 20%.

'Ţintim spre 20% la alegerile europarlamentare şi, evident, Dan Diaconescu în turul doi la alegerile prezidenţiale, evident cu mari şanse să se detaşeze în câştigător al acestei competiţii electorale", a spus secretarul executiv al PP-DD, Liviu Neagu, citat de Agerpres.

Întrebată cum va reuşi partidul să obţină un scor mai mare decât cel de la alegerile de anul trecut, fără OTV, preşedintele PP-DD Simona Man a răspuns că speră ca acest post de televiziune să îşi reia activitatea în curând.

"Dacă la alegerile din 2012 am avut un lucru în plus şi am avut un suport din acest punct de vedere, cel al OTV-ului, sigur că în acest moment ne bazăm pe faptul că această televiziune îşi va deschide, în curând, din nou, uşile şi va pătrunde în casele tuturor, aşa cum românii au fost obişnuiţi. Eu cred că această televiziune nu lipseşte doar pepedediştilor, ci lipseşte tuturor românilor de pe telecomanda televizorului", a spus Man.

Liderul PP-DD a adăugat că acest scor poate fi obţinut şi cu sprijinul structurilor politice din teritoriu.

"Nu doar pe acest lucru ne bazăm şi nu ne-am bazat nici până acum doar pe televiziune. Sigur, a fost un mijloc foarte bun de vizibilitate (...) Dar noi ne-am bazat pe ceea ce am construit în teritoriu şi s-a văzut foarte bine la alegerile locale rezultatul pe care l-am obţinut, faptul că avem 3.120 consilieri locali, 170 consilieri judeţeni, viceprimari, 31 primari", a adăugat Simona Man.

Potrivit liderului PP-DD, partidul său nu va face alianţă cu nicio altă formaţiune politică pentru alegerile europarlamentare din 2014.

Preşedintele şi secretarul executiv al PP-DD au venit miercuri la Bistriţa pentru a discuta situaţia filialei din judeţul Bistriţa-Năsăud, care în prezent nu are un lider şi a cărei activitate a fost marcată de numeroase scandaluri, unul dintre acestea finalizându-se cu un dosar la DNA, în urma denunţului făcut de un candidat al PP-DD la funcţia de deputat, care l-a acuzat pe fostul preşedinte al organizaţiei că i-ar fi cerut bani pentru a putea participa la alegeri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ