Preşedintele a semnat decretele de acreditare a noilor ambasadori în Turcia, Iran şi Macedonia

| 31 aug, 11:04

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele privind acreditarea noilor ambasadori extraordinari şi plenipotenţiari în Republica Macedonia, Republica Islamică Iran şi Republica Turcia, a informat Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, Viorel Stănilă va reprezenta România în Republica Macedonia, Adrian Kozjacski în Republica Islamică Iran, iar Gabriel-Cătălin Şopandă în Turcia. 

Gabriel Cătălin Şopandă şi Adrian Kozjacski au primit pe 7 iunie din partea comisiilor parlamentare reunite pentru politică externă aviz favorabil pentru posturile de ambasadori. Cu o zi mai târziu a primit aviz favorabil şi Viorel Stănilă. 

Administraţia Prezidenţială mai anunţă că tot miercuri şeful statului a semnat şi decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă - cu o stea Balint Zoltan din Ministerul Afacerilor Interne.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ