Preşedintele Băsescu cere reexaminarea unei legi privind contractele de achiziţie publică

| 16 iul, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a semnat marţi cererea de reexaminare asupra Legii privind aprobarea OUG 143/2008 pentru modificarea şi completarea OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii.

În cererea de reexaminare transmisă preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, şeful statului solicită respectarea principiilor sistematizării legislaţiei şi coerenţei legislative, informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Traian Băsescu precizează că ordonanţa de urgenţă aprobată prin legea transmisă spre promulgare a modificat şi completat o serie de prevederi ale OUG 34/2006.

'De la momentul emiterii Ordonanţei de Urgenţă nr. 143/2008 şi până în prezent o mare parte dintre articolele modificate şi/sau completate de acest act normativ, precum cele prevăzute la pct. 1, pct. 3 - 7, pct. 9, pct. 11, pct. 15 - 16, pct. 17, pct. 19, pct. 21-29 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 143/2008, fie a suferit modificări ulterioare, prin alte acte normative, fie a fost abrogată expres de alte acte normative. Având în vedere aspectele semnalate, precum şi necesitatea respectării principiilor sistematizării legislaţiei şi coerenţei legislative, vă solicităm reexaminarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 143/2008 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu luarea în considerare a textelor legale modificate ori abrogate', se arată în comunicatul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ