UPDATE Traian Băsescu, prima fotografie cu nepoata

| 01 sep, 2013

Pe site-urile de socializare a apărut deja prima fotografie cu președintele Traian Băsescu și nepoțica acestuia.

'Este un copil născut prematur, medicii au considerat că soluţia pe care au adoptat-o era cea mai bună pentru copil şi mamă. Asta e... am primit nobilul titlu de bunic. Este extraordinar sentimentul. A primit nota 9', a afirmat Băsescu. El a adăugat că părinţii vor stabili numele fetiţei şi vor alege naşii.

Băsescu a mai spus că nu ştie când vor ieşi din spital fiica şi nepoata sa, însă, cu siguranţă, va mai veni să le vadă. Soţia sa, Maria, a spus, la rândul său, că va avea grijă de nepoţică.

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, a născut în noaptea de sâmbătă spre duminică o fetiţă în greutate de 2.715 grame şi cu o înălţime de 47 de centimetri. Bebeluşul a venit pe lume prin operaţie de cezariană, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală.

Elena Băsescu s-a internat în spital pe 31 august, în clinica de Obstetrică Ginecologie, fiind în a 35-a săptămână de sarcină.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ