Preşedintele CCIRG: Calitatea vieţii nu depinde de bani

| 28 mai, 2013

Calitatea vieţii nu depinde de situaţia financiară, ci în primul rând de mediul în care trăiesc oamenii, având de exemplu influenţă şcoala, spitalul sau clubul de fotbal local, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, Radu Merica.

"După câte văd, sunt mulţi oameni care se gândesc cum vor arăta oraşele viitorului. Am spune că situaţia financiară este factorul decisiv în calitatea vieţii. Cred că mai importante sunt mediul în care trăim, şcoala, parcul, spitalul, clubul local de fotbal, siguranţa zilei de mâine, jobul şi apoi situaţia financiară", a spus Merica.

El a precizat că oraşele viitorului trebuie să fie atractive pentru investitori, pentru mediul economic, care să genereze locuri de muncă, iar locuitorii nu trebuie să pună problema cum să plece mai repede din aceste oraşe.

"Poate se întreabă cineva ce treabă are Camera cu această temă. Sunt oportunităţi de business, există tradiţie în Germania în dezvoltarea oraşelor. Germania a realizat cu câţiva ani în urmă problemele pe care le avem acum şi se încearcă să se rezolve probleme care decurg din decizii de acum câţiva ani. Noi putem lua aceste decizii acum pentru a evita problemele respective", a mai spus Merica.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ