Preşedintele Ciolacu, după afirmațiile lui Bădălău: ”Astfel de afirmații nu pot fi tolerate! Îmi cer scuze public!”

| 30 noi, 15:14

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, reacţionează la declaraţiilor lui Niculae Bădălău, preşedinte PSD Giurgiu, despre românii din diaspora. Preşedintele Camerei Deputaţilor anunţă că a vorbit cu Bădălău şi îşi cere scuze pentru derapajul acestuia. De asemenea, Ciolacu îşi avertizează colegii că astfel de declaraţii nu vor mai fi tolerate.

"Resping afirmațiile făcute de Niculae Bădălău la adresa românilor din Diaspora. Îmi cer scuze public pentru acest derapaj, dar acesta nu trebuie să angajeze Partidul Social Democrat în ansamblul său. De altfel, am discutat cu domnul Bădălău și m-a asigurat că a conștientizat exprimarea nefericită și că o regretă. PSD îi respectă pe toți românii indiferent de locul în care trăiesc. Atrag atenția tuturor membrilor că partidul a intrat într-o perioadă de reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate!", scrie Ciolacu pe Facebook, potrivit știripesurse.ro.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.
”În afara faptului că e o discriminare, dânșii să voteze trei zile și noi una... Mie nu poate să mi se dea un drept și altuia nu. Noi trebuie să găsim formele prin care și dânșii... Acum e discuția pe câte locuri dăm în Diaspora. Dacă vreți să puneți pe listă și Diaspora, cine nu vă lasă? Azi au patru cu doi. Ei au 700.000 de oameni, avem, care au domiciliul, pașapoartele alea cu domiciliul, care-s legale, restul, până la trei, cinci milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fete alea de le duc ăștia, eu știu, nu știu, nu ilegal, da’...”, a declarat Niculae Bădălău într-o conferință de presă susținută la Giurgiu.
Anterior, Bădălău şi-a cerut scuze pentru afirmaţiile sale, despre care spune însă că au fost scoase din context.

 

Tag-uri: Badalau, ciolacu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ