Preşedintele Grupului Bilderberg, vizită la Cotroceni

| 17 oct, 2013

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, în cursul dimineţii, cu preşedintele Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon. Bilderberg include lideri politici şi oameni de afaceri din toată lumea.

„Ora 10.00, Palatul Cotroceni, primirea preşedintelui Grupului Bilderberg, domnul viconte Étienne Davignon", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale care relevă programul de astăzi al preşedintelui Traian Băsescu. Étienne Davignon a venit la invitaţia lui Mugur Isărescu, inclus şi el pe lista membrilor Clubului de la Roma şi în grupul Bilderberg.

Vicontele Etienne Davignon urmează să fie primit în cursul acestei zile  şi de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Vicontele Davignon conduce unul dintre cele mai influente grupuri ale oamenilor politici şi de afaceri din lume, o comunitate elitistă pe seama căreia este pusă ideea trecereii la moneda euro sau la piaţa unică europeană.

Grupul este puternic exclusivist şi se reuneşte anual pentru a promova o apropiere între Europa şi SUA.  Din cauza caracterului secret al întâlnirilor şi a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial.

Bilderberg nu are pagină de internet şi nicio întâlnire nu este înregistrată. Din Grup  fac parte cam 180 de personalităţi politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa şi America, în aproape 50 de ţări.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ