Preşedintele Iohannis îi decorează marţi pe Stela Popescu, Florin Piersic şi trupa Cargo

| 14 mar, 19:04

Preşedintele Klaus Iohannis îi decorează marţi, într-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, pe membri trupei Cargo şi pe actorii Stela Popescu şi Florin Piersic.

Potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale, ceremonia va avea loc la ora 17,00. 

Şeful statului a semnat pe 1 decembrie anul trecut decretul privind conferirea Ordinului Cultural "Pentru Merit" în grad de Cavaler membrilor Cargo "cu prilejul aniversării a 30 de ani de existenţă a formaţiei, pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabile interpretări muzicale". 

Ordinul a fost conferit lui Adrian Armand Bărar (Adi Bărar), Adrian Gabriel Igrişan (Adi Baciu Igrişan), Octavian Pilan (Tavi Pilan), Ionuţ Rovin Cârja (Ionuţ Cârja), Florin Iuliu Barbu (Florin Barbu), Cătălin Richard Pulpă (Rici), Cosmin Petru Nicoară. 

Tot în decembrie anul trecut, şeful statului i-a conferit actriţei Stela Popescu, în vârstă de 80 de ani, Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler "în semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretări artistice susţinute pe cele mai importante scene din ţară, pentru dragostea şi talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generaţii de spectatori". 

În ianuarie, şeful statului i-a conferit lui Florin Piersic Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Ofiţer "în semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretări artistice susţinute pe cele mai importante scene din ţară, pentru dragostea, înţelegerea şi talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale şi cinematografice şi a tinerelor talente". 

Actorul Florin Piersic a împlinit anul acesta 80 de ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mar, 19:56
Bogdan
Căutăm Operatori calculator pentru publicare anunțuri.
Se lucrează comod din confortul casei tale. Program flexibil(part-time, full-time)
Cerințe:
- Cunoștințe minime PC ;
- Necesar calculator;
- Conexiune internet;
- Răbdare;
- Seriozitate.
NU este necesară experiență!
Instruire gratuită oferită în format electronic prin e-mail.
Veți trece mai întâi prin instruire, apoi veți fi sellectat și puteți să începeți activitatea.
Pentru detalii trimiteți „INFO” la adresa de e-mail : [email protected]
Oferim și solicităm SERIOZITATE !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ