Dragnea, despre condamnarea definitivă a lui Marian Neacşu: Nu va mai fi candidat PSD la alegeri

| 23 feb, 15:48

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că în cazul deputatului PSD Marian Neacşu, condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare, se aplică codul de integritate din PSD şi acesta nu va mai putea fi candidat al partidului la alegerile din acest an.

''Codul de integritate, ne place sau nu, se aplică tuturor membrilor, în ceea ce priveşte alegerile locale, cât şi pentru alegerile parlamentare şi, sigur, se va aplica şi în cazul domnului Marian Neacşu (...) Dacă se aplică codul pentru cineva, înseamnă că nu trece de el, deci, dacă nu trece, nu candidează”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul şedinţei BPN a PSD.

Întrebat dacă Marian Neacşu va rămâne coordonatorul campaniei electorale a PSD, Dragnea a spus că o decizie urmează să fie luată în perioada următoare. ''Astăzi s-a întâmplat această sentinţă. O să discutăm în perioada imediat următoare în Biroul Permanent Naţional, probabil şi în Comitetul Executiv. Asta este o decizie internă'', a explicat Dragnea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ