Preşedintele Traian Băsescu participă la Summitul UE-Africa care va avea loc miercuri şi joi la Bruxelles

| 01 apr, 2014

Preşedintele Traian Băsescu se va afla miercuri şi joi la Bruxelles unde va participa la lucrările Summitului Uniunea Europeană-Africa, informează Administraţia Prezidenţială.

Înainte de plecarea la Bruxelles, şeful statului va susţine miercuri, în jurul orei 10,15, o declaraţie de presă pe Aeroportul Internaţional 'Henri Coandă' din Otopeni. 

Miercuri, la ora 15,00, la sediul Consiliului European din Bruxelles preşedintele Băsescu va participa la sesiunea de deschidere a Summitului UE-Africa, de la la ora 16,00, respectiv 17,00, la sesiunile de lucru 'Peace and Security' şi 'Prosperity', iar de la ora 19,00 la dineul şefilor de stat şi de Guvern.

Joi, şeful statului va participa, de la ora 11,00, la sesiunea de lucru 'People' a Summitului Uniunea Europeană - Africa şi la cea de închidere a reuniunii. 

Tot joi, în jurul orei 13,40, preşedintele Băsescu va susţine la Bruxelles o declaraţie de presă, urmând ca de la ora 16,00 să participe la recepţia oferită de Regele Philippe al Regatului Belgiei la Palatul Regal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ