PREZIDENŢIALE. Iohannis, către Ponta: De ce aţi minţit că voi tăia pensiile?

| 11 noi, 2014

Klaus Iohannis a declarat, marți seară, că nu va tăia pensiile românilor atât timp cât va fi președintele României, acuzându-l pe premierul Ponta și PSD de propagandă mincinoasă în rândul pensionarilor.

KLAUS IOHANNIS: Domnule Ponta, de ce aţi minţit pensionarii că voi tăia pensiile?

VICTOR PONTA: Am să vă rog să fiţi respectuos. Dumneavoastră sunteţi susţinut de cei care au tăiat pensiile. Aţi folosit foarte des termenul de "pomeni electorale".

KLAUS IOHANNIS: Domnule Ponta, am o singură întrebare: de ce i-aţi minţit pe pensionari că voi tăia pensiile?

VICTOR PONTA: Asta veţi face, dumneavoastră şi domnul Predoiu. Domnule Iohannis, PDL-ul a tăiat pensiile.

KLAUS IOHANNIS: Pensiile nu au fost tăiate, Curtea Constituţională a respins acea propunere. Eu garantez că nu vor fi tăiate pensiile cât timp voi fi preşedinte. A fost o campanie mizerabilă a PSD-ului pentru că s-a folosit de o instituţie publică pentru a vă aduce o "minciunică" a domnului Ponta.

VICTOR PONTA: Aveţi idee ce pensie are soacra dumneavoastră? Ştiţi câţi pensionari sunt în România, domnule Iohannis?

KLAUS IOHANNIS: Sunt sigur că o să ne spuneţi dumneavoastră, aveţi o grămadă de fiţuici la dumneavoastră.

VICTOR PONTA: Da, m-am pregătit să fiu preşedintele României. Sunt 5.300.000 de pensionari, sunt convins că domnul Iohannis nu ştie câţi pensionari sunt.

KLAUS IOHANNIS: Cred că sunt 5.400.000, nu aţi numărat bine sau nu aţi copiat bine. Domnule Ponta, aţi făcut o fixaţie cu familia mea. Nu cred că pe soacră-mea o interesează cât e pensia medie, că tot 350 de lei primeşte, restul primeşte de la mine.

VICTOR PONTA: Domnule Iohannis, vreau să lămurim un lucru, ne vom întâlni şi mâine la B1. Nu am vorbit despre familia dumneavoastră, am auzit că aţi spus că soacra dumneavoastră are o pensie de 3.500.000. Vreau să vă spun: scrie ACL aici. Îi puteţi cere scuze soţiei mele pentru ce scrie aici: Ponta şi Daciana au făcut falsuri.

KLAUS IOHANNIS: Vă voi cere scuze atunci când vă veţi cere şi dumneavoastră scuze atunci când aţi spus că nu sunt un bun român, un bun ortodox. Aţi făcut cea mai mizerabilă campanie. Dacă în această campanie am lezat pe cineva prin afirmaţii pe care le-am făcut eu, îmi cer scuze pentru aceste afirmaţii.

VICTOR PONTA: Vă mulţumesc.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ