PREZIDENŢIALE. Iohannis: USL s-a rupt pentru că PSD a vrut toată puterea

| 11 noi, 2014

Klaus Iohannis i-a răspuns lui Victor Ponta, în cadrul primei dezbateri electorale dinainte de turul doi, că nu se simte vinovat de ruperea USL.

„Aveți vreun moment un sentiment de vinovăție față de milioanele de români care au crezut în USL? Am candidat și nu aș fi candidat niciodată împotriva lui Crin Antonescu, pentru a duce la capăt proiectul USL care a promis oamenilor să ne scape de regimul Băsescu și de a face dreptate oamenilor. Am văzut în această seară foarte multă poleală și nimic înăuntru. Pe mine oamenii m-au văzut cu bune și cu rele”, a întrebat Victor Ponta, la Realitatea TV.

„Domnule Ponta, USL s-a rupt pentru că PSD a vrut toată puterea și noi nu am fost de acord, atât de simplă e explicația. E singura chestiune reală și reamintesc că nu am venit la dumneavoastră pentru că Guvernul funcționa bine, ci pentru că funcționa prost, dar dumneavoastră nu ați putut suporta această chesiune”, a replicat Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ