Prietena Elenei Udrea, mesaj dur pentru cei care au turnat-o

| 11 feb, 12:18

Președinta  Organizației de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a scris, pe Facebook un mesaj emoţionant,în care o susţine pe prietena sa, Elena Udrea. În plus, ea a scris că va vorbi despre denunțatorulfostului deputat, Dinu Pescariu, pe care îl cataloghează drept „turnător și trădător”.

"Elena, nu eşti singură! Justiţie până la capăt!
Ieri, România a rămas în stand by toată ziua. După mai bine de 10 ore, Elena a ieşit de la audieri aşa cum mi-am imaginat. Zâmbitoare şi demnă, rostind fraza ce va rămâne în istorie: ,, Poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu poţi pune cătuşe adevărului"! Atunci când i-am văzut mâinile, am simţit cum inima îmi bate mai repede şi sufletul mi se urcă fix în gat. Am sperat pana în ultima secundă să nu văd asta, dar...Sunt convinsă însă, că nu mulţi oameni s-au bucurat să o vadă aşa. Cei care au simţit fericirea şi au savurat momentul, sunt probabil cei care formează acea extremă măruntă, otrăvită de ură şi invidia pe care nu au ezitat să le arunce imediat în spaţiul public.
Tocmai de aceea, refuz să postez o poză cu Elena în cătuşe.
", a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

De asemenea, aceasta spune că Dinu Pescariu i-a fost prieten, afirmând despre acesta că „a rămas un mic, un laș”, făcând referire la denunțul pe care acesta l-a făcut în cazul Elenei Udrea.

"Nu am vorbit despre Pescariu până acum, însă o voi face. A fost colegul meu, odată, poate chiar şi prieten. Am practicat amândoi acelaşi sport al fair play ului, tenis. Însă el nu a învăţat nimic din tot ceea ce îţi poate oferi acest sport minunat, pentru că a rămas un om mic, un laş, cu un caracter mărunt. Şi tu vei rămâne în istorie, Dinuţu, ca trădător şi turnător. Aşa că pot spune fără nicio reţinere: Să-ţi fie ruşine, Dinu Pescariu!!! Şi ţie şi tuturor celor care au beneficiat de prietenia şi încrederea Elenei. Şi încă ceva! Să uiţi că ai fost odată şi prietenul meu!", a adăugat prietena Elenei Udrea.

 

Citeşte şi: Lovitură grea primită de Elena Udrea după GRATII: a pierdut deja primul proces

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ