Tensiuni între președinte și premier: Întâlnirea dintre Cioloș și Iohannis de la Cotroceni a fost amânată

| 26 apr, 10:01

Tensiuni între președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș. După ce șeful statului a susținut, luni, că executivul condus de Dacian Cioloș nu este ”Guvernul său” și că sunt anumite aspecte ce țin de actuala guvernare care îl nemulțumesc, Dacian Cioloș nu a mai mers la întâlnirea săptămânală programată la Cotroceni cu președintele.

”Sunt lucruri care mă nemulțumesc la acest Guvern, dar nu toate se rezolvă pe scena publică. Unii au vorbit despre acest guvern ca și cum ar fi “al meu”. Nu e guvernul meu. Acest guvern a fost o soluție, până la alegerile din toamna acestui an, generată de o situație de criză și la care au subscris cele mai importante partide politice. Deci este Guvernul României”, a declarat Iohannis, la Timișoara.


Probabil că afirmațiile l-au deranjat pe premier, căci acesta nu s-a mai prezentat la întrunirea programată pentru marți, în care trebuia să discute cu președintele, printre altele, despre desemnarea noului Ministru al Fondurilor Europene.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ