Prima maşină 2016: Guvernul ar putea aproba miercuri completarea normelor de aplicare a programului

| 30 mar, 09:09

Guvernul ar putea discuta în şedinţa de miercuri un proiect de hotărâre pentru completarea Normelor de aplicare a ordonanţei de urgenţă privind aprobarea Programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, cu modificările şi completările ulterioare.

Potrivit unui comunicat al Executivului, pe ordinea de zi a şedinţei se află, de asemenea, mai multe hotărâri referitoare la numiri sau eliberări din funcţie ale unor prefecţi şi suprefecţi.

Tot miercuri Guvernul va lua în discuţie un proiect de lege privind venitul minim de incluziune, dar şi un proiect de hotărâre pentru aprobarea Programului de acţiuni pe anul 2016 privind proiectarea şi execuţia lucrărilor de intervenţie pentru reducerea riscului seismic la construcţiile cu destinaţia de locuinţă multietajată, încadrate prin raport de expertiză tehnică în clasa I de risc seismic şi care prezintă pericol public.

Potrivit sursei citate, în şedinţa săptămânală Executivul va dezbate şi un Memorandum referitor la modificarea acordului cu partea bulgară, încheiat prin schimb de note verbale, privind deschiderea punctelor de trecere a frontierei Dobromir-Krushari şi Lipniţa-Kainargea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ