Prima şedinţă CSAT cu premierul Dăncilă. Ce subiecte se discută

| 20 mar, 16:35

Mariţ, începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, are loc o nouă ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Este prima şedinţă CSAT la care participă premierul Viorica Vasilica Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat în urmă cu o săptămână o nouă şedinţă CSAT programată pentru data de 20 martie, începând cu ora 12:00.

Şedinţa are loc la Palatul Cotroceni şi va fi condusă de Președintele României. Pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la:

- Activitatea desfășurată de către instituțiile cu atribuții în domeniul securității naționale în anul 2017 și principalele obiective pentru anul 2018;
- Activitatea desfășurată de către Consiliul Operativ de Securitate Cibernetică în anul 2017 și principalele obiective pentru anul 2018;
- Activitatea desfășurată de Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) în anul 2017 și Planul de activitate pentru anul 2018;
- Activitatea desfășurată de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării în anul 2017.

În cadrul ședinței vor fi abordate și alte subiecte de interes pentru securitatea națională, se mai precizează în comunicatul Preşedinţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ