Prima vizita externă a lui Mihai Tudose, în calitate de premier al României. Oficialul ajunge la Bruxelles

| 10 iul, 11:53

Mihai Tudose pleaca astazi la Bruxelles, in prima sa vizita externa in calitate de prim-ministru.

 

Seful Guvernului se va intalni cu mai multi oficiali europeni, printre care presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, si cel al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

”Cooperarea internationala, domeniul afacerilor europene vor reprezenta intr-adevar axe prioritare pentru Executiv si o dovada se va vedea saptamana viitoare, cand, intr-adevar, premierul Romaniei intentioneaza si sper sa realizeze, evident, sa faca o prima vizita la Bruxelles pentru a se intalni cu oficialii europeni, intalniri la care am placerea sa particip in calitatea mea de ministru delegat pentru Afaceri Europene, pentru a transmite acest mesaj ferm: Romania si actualul guvern isi respecta toate angajamentele asumate anterior si are de gand sa aiba o colaborare foarte buna cu partenerii europeni si in acelasi timp sa-si sustina cauza, atunci cand este cazul, in raport cu partenerii nostri de acolo”, a afirmat Victor Negrescu, intr-o conferinta de presa sustinuta sambata la Alba-Iulia.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene a mai spus ca printre intalnirile pe care premierul Mihai Tudose le are programate la Bruxelles se numara aceea cu presedintele Comisiei European, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

 

Victor Negrescu si-a exprimat speranta ca vizita la Bruxelles a premierului va avea succesul scontat, in conditiile in care Mihai Tudose s-a pregatit foarte bine.

"Este o vizita de o zi si o vizita care cred ca va avea succesul scontat si mai ales este un mesaj pe care vrem sa-l transmitem, un plus de seriozitate in relatia cu Bruxelles-ul. Pot sa va spun ca ne-am pregatit foarte bine pentru aceasta vizita si sunt convins ca premierul Romaniei va incepe colaborarea cu Bruxelles-ul intr-o maniera pozitiva pentru romani si intr-o maniera pozitiva pentru prioritatile actualei guvernari”, a subliniat ministrul.

Tag-uri: mihai tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ