Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, ANUNŢ despre viitorul său politic

| 05 mar, 19:47

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a făcut joi un anunţ cu privire la propriul viitor politic. Dacă în ultimele luni s-a vorbit despre o posibilă renunţare a acestuia la funcţia de primar, în favoarea unui loc într-un viitor guvern PNL, edilul arădean afimă clar că va candida din nou în 2016.

„Întotdeauna am spus 'dacă', nu am spus că nu voi mai candida în 2016”, a declarat primarul Falcă, referindu-se la discuţiile despre o posibilă funcţie de ministru.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, senator de Arad, a afirmat pe 12 decembrie 2014 că îşi doreşte ca primarul Aradului, Gheorghe Falcă, să facă parte dintr-un viitor guvern PNL. Dacă iniţial nu a dorit să comenteze, primarul Falcă a dezvăluit, într-un interviu pentru stiripesurse.ro, că ar fi momentul să facă pasul către Bucureşti.

"Activitatea mea politică nu s-a limitat niciodată la un orizont strict local. În același timp, am crezut că trebuie să-mi construiesc cariera politică pas cu pas, fără să ard etapele, pentru că nu mă interesează titlurile de pus în vitrină. Dar astăzi pot să afirm că am o experiență politică și administrativă care, lăsând la o parte falsa modestie, îmi dau dreptul să afirm că aș putea să ofer soluții la problemele României dintr-o poziție guvernamentală", a declarat Gheorghe Falcă pe 30 decembrie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ