Primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, vizat de percheziţii DNA într-un dosar de corupţie

| 17 feb, 10:05

Procurorii DNA efectuează, miercuri, mai multe percheziții în municipiul București și în județele Covasna și Brașov, într-un dosar care vizează suspiciuni fapte de corupție, comise în perioada 2010 - 2014. În dosarul cu un prejudiciu de 1 milion de euro este vizat primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, potrivit România TV.

Percheziţiile procurorilor DNA îl vizează pe primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras. Anchetatorii efectuează descinderi în cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe dar şi la două societăţi de asfaltare şi iluminat, potrivit România TV.

Primarul localităţii este suspectat că prin faptele de corupție comise în perioada 2010-2014, s-ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro.

Procurorii DNA efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în perioada 2010-2014.

În cursul zilei de 17 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiul București și județele Covasna și Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cursul zilei de marţi, procurorii au efectuat percheziţii şi la Tribunalul din Sfântu Gheorghe, în urma cărora preşedinta instituţiei, Poiană Elena, a fost reţinută pentru luare de mită.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ