Primarul Emanoil Savin: Toată organizaţia PDL Buşteni trece la PSD. 1.849 de membri avem noi

| 21 mar, 19:23

Primarul staţiunii Buşteni, Emanoil Savin, a anunţat, luni, că va candida la alegerile locale din partea PSD, precizând că întraga organizație PDL Bușteni a trecut în rândul social-democraților, informeazăștiripesurse.ro.

"Toată organizaţia PDL Buşteni, începând de astăzi, trece la PSD. 1.849 de membri avem noi, organizaţia PDL”, a spus Savin, precizând că nu se mai regăsește în echipa PDL.

Acesta a mai precizat că una dintre nemulțumirile organizației este aceea că liberalii îl vor susține la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, pe Iulian Dumitrescu, senator într-un colegiu din Călăraşi.

„Bineînţeles am considerat şi nedrept că aduc un candidat la Consiliul Judeţean din alt judeţ, Călăraşiul, care are locuitori cât Ploieştiul, are 200.000 de locuitori şi să conducă judeţul Prahova, unul dintre cele mai mari judeţe din România. Nu m-am regăsit în această echipă cu ei, cu PNL-ul, pentru că ei, cu opt primari, au venit să conducă judeţul Prahova şi era normal cu 40 de primari PDL-ul să... (...) Şi atunci eu nu am mai fost de acord”, a spus edilul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ