Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploieşti

| 22 feb, 10:51

Viceprimarul cu atribuţii de primar al Sectorului 1, Vasile Moţoc, a fost citat, luni, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie disjuns din cel în care este urmărit penal primarul Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare.

Potrivit acestora, Moţoc este suspect de luare de mită în respectivul dosar. 

De altfel, în acelaşi dosar, procurorii DNA Ploieşti au audiat, în ultima perioadă, 16 consilieri locali de la Sectorul 1, toţi suspecţi de luare de mită, între care Marinela Adam, Mircea Iorgulescu, Cosmin Marius Fodoroiu, Mircea Dan Stăncescu, Steliana Dinu şi Pavel Bogdan. 

Vasile Moţoc a preluat atribuţiile primarului Andrei Chiliman după ce acesta din urmă a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Ploieşti într-un dosar de corupţie.

Tag-uri: citat, DNA, primar
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 11:25
dan
Oferta
Povestea care iti aduce bani! In Ianuarie 2016 o editura cu renume, din romania, a lansat pe piata mondiala un proiect 100% romanesc. Un subiect unic de film! Totul este foarte serios! Proiectul are deja un succes fenomenal la nivel mondial! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detalii despre acest loc de munca, part-time sau full-time, acceseaza: https://www.facebook.com/Povestea-care-iti-aduce-bani-733710493401344/timeline

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ