Primarul orașului Baia de Aramă, cercetat de DNA în cazul fraudelor de la APIA Mehedinți

| 29 ian, 17:18

Rafael Dunărințu, primarul orașului Baia de Aramă, este cercetat de procurorii DNA în cazul fraudelor de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Mehedinți.

Edilul este suspectat că ar fi beneficiat ilegal de subvenții agricole de la APIA Mehedinți, au declarat surse apropiate anchetei. Conform unor sesizări, în baza cărora s-au făcut descinderile efectuate joi la sediul APIA Mehedinți și o exploatație agricolă, membrii familiei acestuia au încasat nejustificat plăți pentru deținerea fictivă a 2.000 de capete de animale.

În anchetă sunt vizați mai mulți funcționari de la APIA Mehedinți care au avut responsabilitatea verificării documentelor și a efectivelor de animale din baza cărora s-au încasat subvențiile agricole în perioada 2012-2014.

Joi dimineață au avut loc mai multe percheziții la sediul APIA Mehedinți și la domiciliile unor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ