Primarul oraşului Filiaşi, trimis în judecată pentru fapte de corupţie

| 25 feb, 21:08

Primarul oraşului Filiaşi, Nicolae Stăncioi, este acuzat că a cheltuit nelegal suma de 50.000 de lei din bugetul instituţiei. Edilul localităţii, dar şi directorul economic au fost trimişi în judecată. Magistraţii au stabilit următorul termen pe data de 20 aprilie.

Primarul oraşului Filiaşi şi directorul economic şi-au pus semnăturile pe contractele prin care SC Lujan SA Bucureşti, AJOFM Dolj, APIA Dolj şi SC TDC SA Filiaşi au închiriat imobile din proprietatea Primăriei Filiaşi. În contract scria negru pe alb că utilităţile ar fi trebuit achitate de chiriaşi, însă au fost achitat de primărie. Valoarea prejudiciului a fost stabilită la suma de 50.000 de lei.

Edilul oraşului Filiaşi, Nicolae Stăncioi şi directorul economic, Gheorghe Dragă, au fost trimişi în judecată pentru fapte de corupţie. Instanţa a fispus un nou termen în dosar pentru data de 20 aprilie.   Instanţa a dispus în luna ianuarie ca inculpaţii să rămână sub control judiciar. Nicolae Stăncioi nu are voie să plece din ţară şi să fie ordonator de credite al bugetului local al oraşului Filiaşi, iar directorului Gheorghe Dragă nu are voie să plece din ţară  şi să desfăşoare activitatea de director executiv în cadrul Primăriei oraşului Filiaşi.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ