Primarul oraşului Nehoiu, arestat preventiv

| 09 dec, 2014

Primarul oraşului Nehoiu, Florentin Lungu, a primit marţi mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile.

Lungu a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

El a fost prezentat marţi Judecătoriei Ploieşti, magistraţii ploieşteni aprobând solicitarea procurorilor privind arestarea preventivă.

Pe numele lui Florentin Neagu au fost formulate mai multe capete de acuzare, printre care conflict de interese şi abuz în serviciu, susţin surse judiciare.

Primarul oraşului Nehoiu, Florentin Lungu, a fost trimis în judecată în februarie de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, după ce a efectuat plăţi din banii primăriei către o firmă unde el este asociat unic.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Florentin Lungu, în calitate de primar al oraşului Nehoiu, a dispus plata prioritară a sumei de 273.735 lei către SC Prodfor SRL, societate unde el este asociat unic, în baza unui contract de achiziţie publică de lucrări încheiat cu Primăria Oraşului Nehoiu în anul 2008, constând în efectuarea de lucrări de reparaţii la Policlinica orăşenească.

Dosarul edilului din Nehoiu se judecă la Curtea de Apel Ploieşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ