UPDATE: Primarul Ploieștiului, arestat pentru 30 de zile, dus din nou la spital după ce i s-a făcut rău

| 04 mar, 16:28

Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului, a fost arestat pentru 30 de zile, după mandatul de reținere dat de procurorii DNA, marți, pentru abuz în serviciu și luare de mită. La aflarea sentinței, acestuia i s-a făcut rău din nou, iar magistrații au chemat ambulanța pentru a-l transporta la spital, informează B1TV.

Înainte de a fi dus la Tribunalul Prahova, Bădescu a fost scos din Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde fusese internat cu hipertensiune şi glicemie crescută.

Edilul reţinut de DNA pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la Consiliul Local a ajuns de urgenţă la spital marţi seară, după ce i s-a făcut rău în timp ce era transportat către arestul Poliţiei Prahova, situat în municipiul Câmpina, la 30 de kilometri de Ploieşti.

Iniţial, el a fost dus la Spitalul Municipal din Câmpina, iar apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, în condiţiile în care Bădescu, în vârstă de 40 de ani, este cunoscut ca un pacient diabetic, dependent de insulină.

Marţi dimineaţă, procurorii DNA au făcut percheziţii la Primăria Ploieşti şi la locuinţa primarului PSD Iulian Bădescu, în jurul orei 11.00 el fiind adus la DNA pentru audieri în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la bugetul local.

Iulian Bădescu a fost scos cu cătuşe de la DNA Ploieşti, după aproximativ şapte ore de audieri, şi dus spre arestul Poliţiei Prahova, la ieşirea din DNA el negând orice implicare şi toate acuzaţiile legate de o mită pe care ar fi luat-o din banii alocaţi echipei Petrolul.

Citeşte şi: DOCUMENT INCENDIAR: Greşeli făcute de primarul Iulian Bădescu. Cum a ajuns în vizorul procurorilor DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ