UPDATE Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, audiat la DNA în legătură cu retrocedarea unui teren

| 13 ian, 2014

Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), fiind citat de procurori, potrivit unor surse judiciare, într-un dosar privind retrocedarea unui teren.

UPDATE Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a declarat luni, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiat în legătură cu retrocedarea unui teren, că în următoare zile va da dispoziţie funcţionarilor care se ocupă de acest domeniu să scoată toate documentele din arhivă pentru a le preda la DNA.

El a fost audiat aproximativ o oră şi jumătate, după care a precizat că în acest dosar nu s-a început urmărirea penală. 

Edilul a susţinut că plângerea este făcută pe numele mai multor persoane şi că DNA trebuie să verifice orice plângere pe care cineva o face. 

'În următoare zile voi da dispoziţie la funcţionarii care se ocupă de acest domeniu, având în vedere că este o cauză mai veche, de aproximativ 10 ani, să scoată toate documentele din arhivă şi să le predăm la DNA în zilele următoare', a afirmat primarul sectorului 2. 

Onţanu a spus că nu ştie care sunt celelalte persoane din dosar. 'DNA cheamă, invită pe cine consideră că este necesar ', a subliniat el. 

Întrebat dacă a discutat despre acest teren cu Traian Băsescu care atunci avea calitatea de primar al Capitalei, Neculai Onţanu a spus: ' Nu se putea discuta cu Traian Băsescu despre un teren sau altul. Nu existau asemenea discuţii'.

La intrarea în sediul DNA, Onţanu a afirmat că nu ştie în ce dosar a fost chemat şi în ce calitate. 

'Sunt moştenitori, cumpărători, vânzători, nu se înţeleg, se ceartă între ei, se reclamă între ei, reclamă Primăria Capitalei, reclamă Primăria sectorului 2. Sigur că o instituţie precum DNA trebuie să ia în calcul şi să analizeze toate aceste sesizări', a declarat Onţanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ