Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti

| 16 iul, 21:06

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti, afirmând că mesajul său pentru colegii din Capitală este despre unitate. "Mult succes, Ciprian! Şi bine ai venit în echipa câştigătoare", i-a transmis premierul Florin Cîţu.

 

"Mi-am depus astăzi candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti împreună cu colegii care mă susţin şi cu care voi face echipă în următorii patru ani", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.
El a adăugat că mesajul său către colegii din Bucureşti este despre unitate şi că îi aşteaptă pe toţi liberalii din Bucureşti alături de el.
"Avem mult de muncă, în special în administraţia locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine mă interesează in special componenta de reglementare şi ca Sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, în special PNNR", a conchis Ciucu, potrivit News.ro.
La rândul său, premierul Florin Cîţu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că primarul sectorului 6 şi preşedintele PNL sector 6 "chiar este un om care munceşte".
"Mult succes, Ciprian! Şi bine ai venit în echipa câştigătoare!", a scris Cîţu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ