Primăvară cu temperaturi de vară: Maxima zilei va fi de 26 de grade

| 18 mar, 11:20

Astăzi vremea va fi deosebit de caldă în toate regiunile, mai ales în cele sudice, estice şi centrale. Cerul se va înnora treptat în vestul, centrul şi nordul ţării, unde spre seară va ploua pe arii restrânse, în timp ce în restul teritoriului va fi mai mult senin.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar temporar şi în est, sud-est şi nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 26 de grade, uşor mai scăzute pe litoral. Dimineaţa, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

În Capitală, dimineaţa 5...7 grade, ușor mai scăzută la periferie. Pe parcursul zilei, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. 23-25 de grade maxima la amiaza. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat.

Mâine valorile termice vor fi în scădere față de luni, astfel că se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei în vest și nord, dar în celelalte regiuni vor caracteriza în continuare o vreme caldă, chiar deosebit de caldă în cele sudice. Temperaturile maxime se vor situa între 8 grade la Suceava și 20 de grade la Giurgiu. Cerul va avea înnorări și va ploua local în centrul și nord-estul teritoriului, pe arii restrânse în sud și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și în vestul Olteniei. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață.

În Capitală, 6-7 grade dimineaţa şi în jur de 18 grade la amiază. Cerul va avea înnorări temporare, iar probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată spre seară.

Miercuri valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei perioade în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade la Miercurea Ciuc si Suceava și 14 grade la Drobeta şi Călăraşi. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul, estul și centrul țării, unde local va ploua. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și sud-est, dar și în vest. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, 6…7 grade dimineaţa şi în jur de 13 grade la amiază. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ