Primele declarații ale ministrului Carmen Dan despre cazul polițistului pedofil

| 08 ian, 15:12

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut şefului Poliţiei Române să răspundă, până miercuri, cât de serioase şi de riguroase au fost testările psihologice în cazul poliţistului de la Brigada Rutieră bănuit de pedofilie, ce calificative profesionale a primit acesta în ultimii ani şi cum a fost posibil ca din 1990 să nu fie observat comportamentul lui.

”Nu toți polițiștii sunt vinovați. Atunci când sunt identificați, sunt pedepsiți. Lucrurile care merg prost trebuie schimbate. Bărbatul lucrează în în sistem de la începutul anilor '90. MAI recunoaște  că au fost unele derapaje din partea unor polițiști și că trebuie să se facă o analiză. Sitemul este vechi și gesionat greșit”, a declarat Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI.

Totodată, Carmen Dan a punctat că trebuie să se facă o ”diagnoză a sistemului”, iar șefii din Poliție care au ascuns ”sub preș” problemele depistate trebuie să facă un pas înapoi.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ