UPDATE: FC Steaua va putea folosi însemnele şi culorile tradiţionale până pe 15 decembrie

| 08 dec, 2014

Campioana României la fotbal, Steaua Bucureşti, va putea folosi însemnele şi culorile sale tradiţionale până în data de 15 decembrie, în urma unui acord survenit, luni, între reprezentanţii CSA Steaua şi FC Steaua, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.

După data de 15 decembrie, cluburile vor continua discuţiile pentru a pune în practică decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu privire la marca Steaua.

"În urma discuţiilor purtate reprezentanţii celor două cluburi au stabilit, de comun acord, următoarele: 1. Cele două cluburi au luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie; 2. Cluburile au ajuns la o înţelegere astfel încât să nu afecteze activitatea echipei de fotbal în campionat şi în cupele europene şi să nu producă prejudicii de imagine celor două cluburi sau sportului românesc, valabilă pentru meciurile care se vor desfăşura în cele două competiţii până la data de 15 decembrie 2014; 3. După această dată cele două cluburi vor continua discuţiile şi vor elabora termenii viitoarei colaborăari, definitivând elementele concrete de punere în practică a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie" , se arată în comunicatul FC Steaua şi CSA Steaua.

Reprezentanţii celor două grupări s-au întâlnit, luni, la sediul CSA Steaua, pentru a discuta pe tema situaţiei generate de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din data de 3 decembrie 2014. La întâlnire au participat preşedintele clubului de fotbal, Valeriu Argăseală, vicepreşedintele Iulian Gheorghişor, iar CSA Steaua a fost reprezentat de preşedintele clubului George Boroi şi membrii Consiliului de conducere.

Citeşte şi: Gigi Becali a pierdut marca Steaua

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ