Gigi Becali primeşte o nouă LOVITURĂ în închisoare

| 15 dec, 2014

Gigi Becali nu are parte de linişte nici în închisoare. Finanţatorul Stelei este acuzat că nu şi-a scris propria carte după ce mai multe vocu au contestat că el ar fi autorul volumului "Muntele Athos, Patria Ortodoxiei", tipărită în 9.000 de exemplare.

Pentru a i se mai reduce din pedeapsa de trei ani și jumătate, pe care o are de executat, Gigi Becali s-a apucat să scrie o carte. Teoretic, din mâinile finanțatorului Stelei a ieșit volumul „Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”, ce a fost editat în 9.000 de exemplare.

Însă, o comisei de specialitate s-a autosesizat, bănuind că nu machidonul ar fi creat lucrarea literară. Conform „Fanatik”, Gigi Becali a fost chestionat în această problemă și dacă se va dovedi că e vinovat de fals intelectual și plagiat, nu i se vor mai scădea 30 de zile din pedeapsă. Mai mult, el riscă și întocmirea unui nou dosar penal.

 

Tag-uri: gigi becali
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ