Primul apel al preşedintelui KLAUS IOAHNNIS

| 21 dec, 2014

Klaus Iohannis depune jurământul de preşedinte duminică la prânz, în cadrul unei ceremonii oficiale la Parlament.

Klaus Iohannis pe Facebook: "Vă chem să-mi fiți alături la ceremonia de depunere a jurământului de la Palatul Parlamentului urmărind live pe link-ul de mai jos, începând cu ora 12:00".

Conform procedurii standard în această situaţie, Iohannis va jura pe Constituţie şi pe Biblie. Pentru că nu este de religie ortodoxă, ci este protestant, Iohannis va jura pe o Biblie creştină, informează RomâniaTV. Mai mult, noul preşedinte al României va primi binecuvântarea Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

După ceremonia de la Parlament, Klaus Iohannis va merge la Palatul Cotroceni, unde va prelua mandatul de la preşedintele Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ