Primul caz de variola maimuţei diagnosticat în România. Un bărbat de 26 de ani din Bucureşti, aflat în spital, în stare bună

| 13 iun, 18:58

 

Ministerul Sănătăţii anunţă, luni, primul caz de variola maimuţei diagnosticat în România. este vorba despre un bărbat de 26 de ani din Bucureşti. Partenerul pacientului a călătorit în Europa, în ţări cu numeroase cazuri.

 

 

”Primul caz de variola maimuţei diagnosticat în România.Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani din Bucureşti. Acesta a fost diagnosticat în cursul zilei de astăzi în urma investigaţiilor de laborator”, a transmis, luni, Ministrul Sănătăţii.
Sursa citată a precizat că boala a debutat în urmă cu 4 zile, iar pacientul s-a prezentat la spital în cursul nopţii precedente, potrivit News.ro.
”Starea bărbatului este bună. Pacientul primeşte tratament simptomatic şi se află în izolare”, a mai precizat sursa citată.
Reprezentanţii ministerului au explicat că, din anamneză, rezultă că partenerul persoanei infectate a călătorit în ultima perioadă în mai multe ţări din Europa unde există numeroase cazuri de infecţie cu variola maimuţei.

 

Tag-uri: variola maimutei
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ