Primul incident electoral în Cluj: PSD Dej acuză PNL că trimite mesaje electorale în ziua votului

| 05 iun, 12:05

PSD a depus, duminică, o plângere la Biroul Electoral Municipal Dej, reclamând faptul că PNL trimite SMS-uri cu mesaje electorale în ziua votului.

"În cursul zilei de azi, 05.06.2016, ora 08.00, anumite persoane au transmis și transmit în continuare, mesaje prin SMS, către alegătorii din Municipiul Dej, prin care solicită ca aceștia să se prezinte la vot și să voteze candidații Partidul Național Liberal (PNL). Acest lucru reprezintă contravenție - conform Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare sau a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice" - se arată în plângerea PSD.

Reprezentanţii BEM Dej au declarat că vor analiza plângerea depusă de PSD.

Tag-uri: alegeri, incident, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ