Primul mall care a introdus PLATA pentru parcarea subterană

| 10 feb, 2014

"Regele" mallurilor introduce plata la parcările subterane din reţea. Compania Iulius Group, controlată de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, a introdus începând de astăzi un sistem de plată pentru parcarea subterană a mallului pe care îl deţine în Timişoara.

Vizitatorii Iulius Mall Timişoara, cel mai mare centru comercial din afara Bucureştiului – cu o suprafaţă închiriabilă de peste 66.500 mp, vor plăti de astăzi 2 lei pentru fiecare oră de staţionare în parcarea subterană, potrivit Capital.ro.

Mallul dispune de o parcare subterană construită pe două niveluri, unde încap peste 1.000 de maşini.

Iulian Dascălu s-a gândit şi la un sistem de gratuitate pentru cumpărători. Astfel, clienţii care fac cumpărături în valoare de minim 100 de lei în orice magazin din Iulius Mall Timişoara primesc o oră de staţionare grauită; la fel, clienţii spălătoriei auto Alma Aqua Touch primesc o oră şi jumătate de staţionare gratuită, iar pentru manevrele de ieşire din parcarea subterană se mai acordă o jumătate de oră gratuit.

De asemenea, cele circa 1.000 de locurile de parcare supraterane vor rămâne gratuite. Mai multe aici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 2014
Stefan
Main informati-va inainte!
Primul mall care a introdus plata parcarii subterane este Palas Mall din Iasi , inca de la deschiderea de acum cativa ani. Numai in prima saptamana de la deschidere am avut gratuitate :(
Banuiesc ca, atunci cand a vazut cati bani se pot face din parcare, s-a gandit si la celelalte mall-uri din grup.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ