BUCUREŞTENII au la dispoziţie o nouă parcare subterană

| 26 feb, 21:16

Bucureştenii au la dispoziţie încă o parcare în centrul Bucureştiului, la Hotelul Intercontinental, inaugurată joi de primarul Sorin Oprescu şi de reprezentanţii firmei Interparking. Parcarea are 960 de locuri şi trei intrări: pe la fântâna arteziană din dreptul Hotelului Intercontinental, pe strada Ion Câmpineanu şi pe strada din spatele Teatrului Naţional.

Tariful pentru o oră de parcare este de 3 lei iar clienţii permmanenţi au posibilitatea de a alege un abonament.

Lucrările de reabilitare a parcării subterane de la Hotelul Intercontinental din Bucureşti au costat peste 3.000.000 euro. Acestea au inclus schimbarea totală a instalaţiilor de ventilaţie, sanitare şi electrice.

Parcarea a fost de asemenea echipată cu un sistem de management performant, dispozitive de citire a plăcuţelor de înmatriculare, sisteme de plată automate localizate la principalele accese, un sistem de detectare şi semnalizare a locurilor libere şi CCTV (supraveghere video), precum şi un sistem eficient de management centralizat.

Parcarea de la Intercontinental dispune şi de locuri rezervate pentru persoanele cu dizabilităţti, iar în viitorul apropiat vor exista locuri special amenajate pentru autoturismele cu alimentare electrică.

Parcarea are o spălătorie auto şi un service-vulcanizare. Există 3 legături directe între parcare şi Teatrul Naţional, ceea ce permite accesul facil spre toate sălile de spectacol. Reprezentanţii firmei Interparking susţin că parcarea va dispune şi de un ascensor, utilizabil şi de către persoanele cu dizabilităţi.

Imediat cum dă căldura, vom  începe amenajarea parcării de lângă Arhitectură ... până la finalul anului vom ajunge la 20.000 de parcare la suprafaţă după ce vom termina amenajarea parcărilor”, a precizat Sorin Oprescu.

În prezent, Bucureştiul are în total aproximativ 38.000 de parcare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ