Reacţia lui Klaus Iohannis după ce era să fie lovit de o maşină în parcare

| 18 noi, 2014

Noul preşedinte ales al României, Klaus Iohannis, a fost la un pas de un incident în parcarea unui hipermarket. La sfârşitul lunii iunie, într-o parcare, Iohannis şi-a urcat cumpărăturile în portbagaj, după care a vrut să împingă căruciorul la locul său. Primarul Sibiului nu a fost însă atent şi a fost foarte aproape de a intra în faţa unui autoturism în mişcare. Şoferul maşinii l-a claxonat pe Iohannis, ceea ce l-a iritat pe liderul PNL.

A urmat un scurt dialog între şofer şi Iohannis:

Iohannis: - "Se putea şi fără claxon."

Şofer: - Domnu', da' de ce băgaţi... domnu', da' de ce nu vă uitaţi? Domnu' Iohannis...

Şoferul a filmat întreaga întâmplare, iar filmul l-a postat pe youtube, cu următoarea descriere: "Pentru cine poate observa: Cand am fost la 1metru de dl. Iohannis, a intors caruciorul exact in fata masinii si am franat brusc, pentru a nu intra in coliziune cu "el". Am deranjat ca am claxonat. Era mai bine sa nu franez????? P.S. l-am votat :)"

Ce MESAJ i-a trimis preşedintele Germaniei lui Klaus Iohannis după victorie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
George
NU TREBUIA...
Nu trebuia să frâneze brusc, trebuia să frâneze calm, fiindcă PARCAREA AUTO reclamă maxim de atenţie şi conducere preventivă pentru "evitarea oricărui pericol".

Şoferul era să fie dublu contravenient, odată pentru că a claxonat la mai puţin de 5 metri de un pieton şi apoi pentru conducere neatentă. Şi-a răscumpărat vina fiindcă a votat cu Adevărul şi cu Dreptatea. O seară bună !
18 noi, 2014
George
REVIN...
Revin cu corectura că şoferul nu ar fi fost contravenient sub nici un aspect fiindcă nu erau pe un drum PUBLIC ci într-un spaţiu PRIVAT (parcarea privată a unui spaţiu comercial. Acolo prevederile Regulamentului de circulaţie nu se aplică), aşa că dacă îl lovea cumva, se tranşa ca "vătămare din vina ambelor părţi"...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ