Dezvăluiri din interiorul PSD. Planul pus la cale de Victor Ponta şi Klaus Iohannis în noaptea alegerilor

| 18 noi, 2014

Duminică seara, când lucrurile erau clare că Victor Ponta a pierdut alegerile, premierul a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Klaus Iohannis. ”L-am sunat să-l felicit!”, a fost singura dezvăluire făcută de Ponta.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a povestit însă tot ce au discutat Ponta și Iohannis.

”Eram doar noi doi în cameră când l-a sunat pe Klaus Iohannis. A făcut un gest unic, de bărbăție, felicitându-l. I-a spus că va ieși public, deși nunărătoarea nu se terminase, și va recunoaște înfrângerea. I-a mai zis că speră că o să colaboreze și că nu va demisiona.

I-a atras atenția că, asa cum noi am recunoscut votul de duminică, și ceilalți să recunoască votul din 2012.”, a dezvăluit Dragnea la Antena 3.

Tatăl lui Klaus Iohannis a făcut PRIMA declaraţie despre rezultatul alegerilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 2014
lola
Nu am inteles ...
... ce plan au pus la cale cei doi?! Articolul (daca poate fi numit asa ceea ce ati scris) reda ceea ce Liviu Dragnea povesteste ca Victor Ponta i-a spus domnului Klaus Johannis la telefon ...
In material nu apare nicaieri ca domnul Klaus Johannis ar fi pus la cale vreun plan cu Victor Ponta.
Mai bine ati fi intitulat articolul "Monologul lui Ponta in seara alegerilor" , autor Liviu Dragnea.
19 noi, 2014
mircea
cum dracu sa lase ponta ciolanul???? daca ii pasa asa de mult de voturile oamenilor, d c nu face unicameral????
18 noi, 2014
Munca la domiciuliu
Locuri de munca in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ