Ce MESAJ i-a trimis preşedintele Germaniei lui Klaus Iohannis după victorie

| 18 noi, 2014

Presedintele Joachim Gauck l-a felicitat pe noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, pentru castigarea alegerilor din 16 noiembrie.

Conform Deutsche Welle, Joachim Gauck l-a asigurat pe Klaus Iohannis ca Germania va continua sa sprijine Romania, "cu precadere in ceea ce priveste imbunatatirea statului de drept."

"Preluati mandatul prezidential in vremuri marcate de mari provocari la adresa Europei si a tarii domniei voastre. Fiti sigur ca Germania va continua sa sprijine si in viitor Romania pe drumul reformelor care urmeaza sa fie facute - cu precadere in ceea ce priveste imbunatatirea statului de drept.

Am incredere ca increderea reciproca va sta la baza cooperarii noastre si ca relatiile bune, de prietenie, intre tarile noastre vor fi dezvoltate si aprofundate atat la nivel european, cat si international", se arata in comunicatul presedintelui german.

Tatăl lui Klaus Iohannis a făcut PRIMA declaraţie despre rezultatul alegerilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ