Confesiunile noului preşedinte al României. Klaus Iohannis își lansează miercuri autobiografia "Pas cu pas"

| 18 noi, 2014

Câştigătorul alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis, îşi va lansa, miercuri, volumul autobiografic "Pas cu pas", la standul editurii Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus.

Potrivit unui comunicat al editurii Curtea Veche, transmis marţi, evenimentul va include şi o sesiune de autografe.

În cele peste 200 de pagini ale volumului, politicianul prezintă atât întâmplări din culise, cât şi momente mai puţin cunoscute din viaţa publică. Pentru prima dată, Klaus Iohannis vorbeşte deschis, în cadrul unui volum autobiografic, despre copilărie, adolescenţă, sora, soţia sa, despre studenţia la Cluj sau despre cariera în învăţământ.

"Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut-o neapărat pentru a răspunde curiozităţii celorlalţi. Am recuperat acele întâmplări, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le-am preţuit. Identitatea mea personală a umplut, prin intermediul faptelor, dar şi prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoană publică pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (...) A venit timpul ca valorile performanţei să fie puse în acţiune tocmai pentru ca aspiraţiile de atâta amar de timp să se transforme, în sfârşit, în realităţi palpabile: stabilitate economică, bunăstare şi certitudinea că ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie", declară Klaus Iohannis, potrivit comunicatului citat.

Volumul este disponibil pe www.curteaveche.ro şi la standul Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus la preţul de 15 lei.

Citește și: Fiica lui Mircea Diaconu transmite un mesaj DUR pentru Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ