Iohannis primește prima LOVITURĂ: petiție online pentru convertirea la ortodoxie

| 18 noi, 2014

După alegerea lui Klaus Iohannis ca preşedinte al României, unii români fac gesturi total neaşteptate. Un blogger ortodox a făcut o petiţie online prin care solicită ca noul preşedinte să fie botezat ortodox, pentru a putea fi pomenit în biserici, în timpul slujbelor.

"Solicităm Botezul Ortodox al președintelui României, Klaus Iohannis.

Este o lege străveche a țării, pe care alți conducători străini ai României au acceptat-o.

În caz contrar, președintele nu va putea fi pomenit la Sfânta Liturghie în Bisericile Ortodoxe.

Solicităm Președintelui României și implicarea în menținerea Religiei ca materie obligatorie în școli și în renunțarea la actele biometrice, pe motiv de neconstituționalitate (încălcarea libertății fizice și a libertății de conștiință a cetățenilor).

Doamne ajută!", se arată în petiţia realizată de Marius IANUȘ (Drăjan Marius-Christian), care a strâns aproape 400 de semnături în 24 de ore, infomreză stiripesurse.ro.

Petiţia are şi un link către un articol de pe blogul autorului, intitulat "Protestantismul – drumul spre iad al Creștinismului".

Citește și: Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

17 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 noi, 2014
Marin
Pentru popa Marius Ianus
Preotii au fost cei mai mari dusmani ai Domnului Isus Christos si i-au facut cel mai mare rau!
Ei amenintau poporul ca-i da afara din Sinagoga, daca-L recunosc ca Mesia, si poporul de frica, trebuia sa taca.
Preotii au spus cuvinte grele impotriva Mantuitorului:
(e nebun, are drac, face minuni cu ajutorul lui belzebub (domnul dracilor), duce poporul in ratacire, dece-l ascultati, nu este El Hristosul)
Mantuitorul spusese poporului:”Daca neprihanirea voastra nu va intrece neprihanirea lor, cu nici un chip nu veti intra in Imparatia cerurilor!”
Marii preotii, Ana si Caiafa, au trimis oamenii lor noaptea, si l-au arestat pe Mantuitorul. L-a dus in curtea lor, l-au judecat,
l-au batut si la ziua au santajat pe guvernatorul roman Pilat, sa-l rastigneasca. Pilat a pus soldatii din nou sa-L bata cu cea mai mare cruzime, apoi L-au rastignit in aceiasi zi.
Preotii de astazi spun oamenilor ca ei sunt “slujitorii domnului”. Dar putini inteleg: -Ai carui domn!?
Cand un om citeste Noul Testament al Domnului nostru Isus Christos si incepe sa puna intrebari, preotii imediat il eticheteaza ca “sectant”-Dece? Pai Noul Testament “deschide” ochii omului si vede ca intre invatatura religiei si invatatura Mantuitorului NU e nimic comun! Preotii nu doresc ca omul de rand sa cunoasca ADEVARUL!!!
Mantuitorul ne spune: “…tu, când te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa şi roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti.” (Matei 6.6)
Preotul spune: “Vino sa te spovedesti!” (contra cost)
28 noi, 2014
strainul
rugaciune
sa ne rugam asa cum scrie in verset 10 din capitolul amintit de tine
23 noi, 2014
Marin
poponarii au cuvantul
popii ortodocsi care au facut campanie electorala in biserici lamurind lumea sa-l voteze pe ponta, macar ca era ortodox dar si mincinos si hot! S-ar fi bucurat poponarii sa castige ponta! Acum poponarii vor sa-l faca pe klaus ortodox! Rusine religiei ortodoxe colaboratoarea securitatii in detrimentul poporului!!!
19 noi, 2014
sibfag
Dumnezeu l-a ajutat sa conduca Romania si fara sa fie ortodox !
Doamne asta-i prostie sau prostie .
Sunt ortodoxa dar nu ma pot convinge cu asemenea idiotenii .
Iisus este al tuturor oamenilor care respecta poruncile dumnezeiesti.
Iisus a respectat -o pe femeia samaritneanca si a vindecat-o .
Nu i-a spus nu ma rog pt tine pt ca esti de alt neam .
Doamne lumineaza-le mintea acestot habotnici .
Nu cine zice ci cine face voia Domnului intra in imapratia tatalui
Va iubesc pe toti !
19 noi, 2014
Elisabeta
Ce aberatie!
Cat de cretini pot fi oamenii si cat de aberanti! Ce o dau inainte cu acest ortodoxism? Sunt crestiinii ortodocsi mai altfel decat miliardele de oameni care nu-s ortodocsi si traiesc bine-merci mult mai bine decat noi? Nu se mai termina prostia!!!
19 noi, 2014
Jaguar
Convertire
Nu ne mai potolim odata cu tampeniile. Vrem permanent sa demonstram ca dupa ce sunt plini de raie, putem sa tinem si coada sus. Jalnic, patetic dar mai ales stupid. Stimabile domn, cine te-a pus sa faci o asemenea petitie a rusinii? Ai strans deja 400 de semnaturi in 24 de ore de la 400 de tembeli probabil 400 din cei care strangeau zaharul, faina, uleiul si galeata de la pesedei si care spera ca neamtul sa treaca la ortodoxie ca stiu ei ca astia sunt milostivi si miluiesc cersetorii. Recunosc ca in locul lui te-as da in judecata pentru 3 capete de acuzare, prostie, tupeu dar mai ales pentru obraznicie.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ