Victor Ponta: Proiectul de buget pe 2015 trebuie pregătit până la sosirea delegaţiei CE, FMI şi BM

| 18 noi, 2014

Premierul Victor Ponta a cerut, marţi, membrilor Cabinetului să pregătească proiectul de buget pentru anul 2015 până la sosirea delegaţiei Comisiei Europene, FMI şi Băncii Mondiale în România.

"Vreau să ne facem treaba în continuare, cât timp avem sprijinul Parlamentului, se aşteaptă să îndeplinim ceea ce este în fişa postului. O să vă rog, până la sosirea delegaţiei Comisiei Europene, Fondului Monetar Internaţional şi Băncii Mondiale, să pregătiţi bugetul pe 2015. Deci, fiecare ministru vorbeşte cu Finanţele şi, după aceea, pentru măsuri speciale luăm decizia politică în cadrul coaliţiei şi în cadrul Guvernului', a transmis prim-ministrul în cadrul şedinţei de Guvern.

Victor Ponta declara, luni, că intenţionează să continue actul de guvernare alături de PSD, UNPR, PC, UDMR şi Partidul Liberal Reformator şi să se adopte cât mai repede, în perioada următoare, bugetul.

"Nu se schimbă nicio cotă unică şi nu se măresc taxe şi impozite, ci dimpotrivă avem un buget de pregătit pentru 2015-2016, care să continue creşterea economică', afirma Ponta, adăugând că bugetul va fi trimis la Parlament la finalul lunii noiembrie.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, la prima conferinţă: Solicit Parlamentului să se ţină de cuvânt - să pice legea amnistiei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
Bugetel PSDisteanu'
Mincinos patologic, ai pierdut si te-ai pierdut...
Mai Mikey Mouse, iti cade fardul... "Voi prezenta bugetul dupa alegeri"! Credeai ca vei zambi ca presedinte, cand il vei primi, cand o fi, ca doar esti si mai la putere. IAR AI MINTIT! Nici macar nu ai pregatit preliminar bugetul, dupa ce l-ai hacuit cu pomeni pentru creduli si saraci... Acest om, inca odata va spun, era sa ne fie presedinte. Felicitari tuturor celor care au inteles ca nu avem voie sa gresim fata de Romania, alaturi de oportunism, obraznicie, comunism si lacomie!
18 noi, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ