Ce a făcut Klaus Iohannis în prima seară după câştigarea alegerilor

| 18 noi, 2014

Câştigătorul alegerilor prezidenţiale ,Klaus Iohannis, s-a relaxat luni seara, la un club de tenis din Sibiu, după ce a câştigat alegerile prezidenţiale de duminică, el avându-l ca partener de joc pe tânărul tenismen sibian Victor Cornea, care a relatat despre acest antrenament într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"La Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul să fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul Preşedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple şi motivaţionale cuvinte: 'Victor, ai văzut că se poate!', a spus Victor Cornea, în comentariul său postat lângă fotografia cu Iohannis, la finalul meciului.

Klaus Iohannis este pasionat de tenis, în urmă cu doi ani el acceptând să joace rolul principal într-o reclamă care promova turneul de tenis de la Sibiu. Klaus Iohannis a 'servit' în reclama respectivă, singura pe care a filmat-o, chiar la el în birou. Îmbrăcat în costum, cu o rachetă a lovit mingea de tenis, în direcţia geamului primăriei, fără însă să îl spargă.



'Mi s-a părut o chestiune foarte bună pentru Sibiu, fiindcă în acest sport despre Sibiu nu s-a auzit nimic şi avem o bază sportivă, este vorba de Pamira. Chiar mi se pare un lucru demn de promovat, (...) suficient de notabil, ca să accept să intru în promovarea acestui turneu, care credem că se poate dezvolta spre un Open Sibiu', declara, după apariţia reclamei, Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ