Victor Ponta, mesaj PROFUND IMPRESIONANT la o zi după alegeri

| 17 noi, 2014

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie care conține un mesaj motivaţional al lui Michael Jordan.

"Am ratat mai mult de 9.000 de lovituri de-a lungul carierei. Am pierdut aproape 300 de meciuri. De 26 de ori mi s-a acordat încredere să fiu eu cel care va da lovitura decisivă și am ratat. Am tot ratat mereu și mereu de-a lungul vieții. Și acesta este motivul pentru care am reușit", este mesajul lui Michael Jordan.

"Cam asta am in minte acum! Multumesc tuturor celor care au crezut in mine si o sa invat foarte mult in aceste zile!", a scris Victor Ponta.

Michael Jordan a fost proclamat cel mai mare jucător de baschet al tuturor timpurilor.

Fostul Avocat al Poporului: Alegeri ANTICIPATE, Băsescu rămâne PREȘEDINTE până în martie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
George
Copy-Paste...
Da, ratează, te rugăm, de 9000 de ori pe banii şi nervii tăi şi ai familiei... nu pe ai noştri, în Guvern.

Scumpă şcoală trebuie să-ţi plătim până înveţi ceva, în afară de arta dismulării, a minciunii gogonate şi a diversiunii însuşite rapid în Structurile obscur definite care gravitează în zona SIE, acolo unde ţi-au fost "predate".
17 noi, 2014
BRIGA
Dap... tare Pro Fund. Dar si mai pro-fund este salamul sasesc :D
17 noi, 2014
miha
INFORMATII
Ai ocazia da a-ti administra timpul liber in functie de dorinta ta de a face bani, Te putem ajuta!! Oferta extrem de serioasaMulti oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
17 noi, 2014
CASANDRA
inclusiv
Din nou copy-paste??? dute, pleaca !!!!Nimic original!!!!
18 noi, 2014
irinapop
Da, exact asta am gandit si eu. Cat de insipid poate fi omul asta, daca nici acum nu-si poate exprima gandurile fara sa se foloseasca de ceea ce au spus altii? Imparatul e gooooool !!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ