Un român a pariat pe Iohannis şi s-a ÎMBOGĂŢIT! A câştigat o sumă fabuloasă

| 17 noi, 2014

Un român a câştigat 15.238 de lei la o casă de pariuri sportive, după ce a jucat un bilet în care l-a indicat pe Klaus Iohannis drept câştigător al alegerilor prezidenţiale de duminică.

Câştigătorul a pariat 4.000 de lei la o agenţie a casei Winner. În acel moment, Iohannis avea cota 4,00 să câştige scrutinul, favorit fiind Victor Ponta.

La aceeaşi casă de pariuri, jucătorii au plasat, în total, aproximativ 245.000 de lei pe aproape 1.000 de bilete privind câştigătorul alegerilor de duminică.”Circa 75 la sută dintre bilete au fost pe ‘Ponta câştigător’, iar restul, pe Iohannis”, au mai spus reprezentanții casei de pariuri potrivit ştiripesurse.ro.

Totalul câştigurilor plătite celor care au pariat pe Iohannis este de peste 145.000 lei.

În urma alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Daciana Sârbu îi cere lui Victor Ponta să renunţe la funcţia de premier

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
vasilica
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ